VOOR IEDEREEN

Particulier

Partners

Ondernemers

De verlichting in mijn restaurant is enorm verbeterd. Mijn gasten zijn erg gecharmeerd van de extra warme sfeer. Door deze LED verlichting bovendien ook een besparing van energie gerealiseerd, en een positieve invloed op het milieu.  “Mijn complimenten”

Rob Sleutjes

Ondernemer, Lokaal 1650, Den Bosch

Wij werken graag samen met Bas. Naast de projectverlichting is vooral LED verlichting die nodig is om een warme sfeer te creëren één van zijn specialiteiten waar wij graag gebruik van maken.

Wij ervaren het als zeer positief dat bijna alles uit voorraad geleverd kan worden zodat wij onze klanten ook op korte termijn tevreden kunnen stellen als dat gewenst is. Al met al een leverancier waar wij graag spullen kopen. Rob Maréchal

Partner, Maréchal Elektro

LED Make Over heeft ons prachtige lampen geleverd, maar vooral ook perfect geadviseerd over alle mogelijkheden. Super gedaan. Ons huis helemaal op LED. Dat voelt goed. Familie Jacobs, Vught

Particulier

Particulier

Thuis is goed en energiezuinig licht onmisbaar. Een warme sfeer in de woonkeuken, veilige buitenverlichting, sfeer en helderheid in de badkamer, de juiste focus in je werkkamer; het valt of staat met afgestemde verlichting. De afgelopen jaren begeleidde LED Make Over honderden particulieren bij het realiseren van hun lichtprojecten.

Het verlichtingsadvies dat wij geven is zeer uiteenlopend. Dit loopt van lichtarmaturen tot inbouw LED verlichting en van dimmen tot draadloos schakelen. Wat voor plannen of wensen je ook hebt, je krijgt lichtadvies op maat.

Wil je ook een LED Make Over?

WhatsApp chat

we reageren meestal binnen 1 uur

Ondernemers

Verlichting is bij elk beroep een belangrijke factor voor productiviteit en welzijn. Maar werknemers achter een computerscherm, hebben ander licht nodig dan werknemers in een fabriekshal. Restaurants, zorginstellingen, kantoren, fabrieken; elke ruimte stelt zijn eigen verlichtingseisen.

LED Make Over is een betrouwbare partner voor ondernemers (groot en klein), vastgoedbeheerders en ontwikkelaars. Het hele project, of een onderdeel daarvan. Service, expertise en maatwerk staan bij ons voorop.

Wil je ook een LED Make Over?

WhatsApp chat

we reageren meestal binnen 1 uur

Partners

Technisch adviseurs, architecten en installateurs hebben meestal al een behoorlijke basiskennis van verlichting en armaturen.
LED Make Over wordt vaak ingeschakeld als er meer kennis nodig is van techniek en regelsystemen in combinatie met design.

Behalve technische kennis hebben we namelijk ook zicht op de mooiste designverlichting (voor de professionele markt).
Omdat we merkonafhankelijk zijn, kunnen we zowel merken leveren uit het lagere en middensegment als high-end armaturen van over de hele wereld.

Wij werken graag samen.

Wil je ook een LED Make Over?

WhatsApp chat

we reageren meestal binnen 1 uur