LED

Onze 7 redenen waarom.

1

LED lampen zijn energiezuinig

Vergeleken met gloei- en halogeenlampen besparen LED lampen al snel 80 tot 90% energie. De terugverdientijden zijn extreem kort. Bij professioneel gebruik zijn de terugverdientijden meestal minder dan 1 jaar.

2

LED verlichting gaat langer mee

De verwachte levensduur van LEDlampen is vele malen langer dan van conventionele verlichting. Een LED lamp gaat bijna 35x langer mee dan een gloeilamp, en 3x langer dan een spaarlamp. Bijna geen onderhouds- of vervangingskosten dus.

3

Voor elke sfeer en ruimte

LED lampen zijn er voor elke kamer, voor elke sfeer. Dus naast professionele verlichting, keukens en garages, ook gezellig warm voor knusse slaapkamers, sfeervolle restaurants en intieme badkamers.

4

Een LED lamp wordt niet heet

Een LED lamp is veel zuiniger, energie wordt meer in licht dan in warmte omgezet. Goedkoper, en dus ook nog minder brandgevaarlijk.

5

LED lampen zijn er in alle soorten en maten

De mogelijkheden met LED verlichting zijn eindeloos. Alle kleuren en vormen zijn mogelijk. Laat je creativiteit de vrije loop. Voor elk armatuur is er een LED lamp. In elke gewenste lichtkleur en lichtintensiteit.

6

Een LED lamp geeft direct vol licht

Dit voordeel geldt vooral ten opzichte van spaarlampen en TL-buizen. LED lampen geven direct 100% van het licht.

7

LED lampen zijn rustig aan je ogen

Omdat LED lampen constant aan staan, flikkeren ze niet. Vooral in ruimtes waar geconcentreerd gewerkt wordt is dit verschil met spaarlampen echt merkbaar.

Wil je ook een LED Make Over?

WhatsApp chat
we reageren meestal binnen 1 uur